Дигитална агенция за дигитален маркетинг, Фейсбук реклама

BulMag Facebook

Описание

Реализирахме Facebook кампания след ребрандирането на марката BulMag, които преди бяха част от веригата на CBA. Основната цел на кампанията беше привличане на фенове на новосъздадената страница във Facebook и популяризиране на новата марка.

Съдържание и Таргетиране

Тясното таргетиране във Facebook,ни позволи да достигнем само потребители от целевите градове – Шумен, Търговище и Дулово. Постигнахме това чрез публикуване на качествено съдържание и организиране на игри от типа “въпроси и отговори”. Всичко това доведе до повишаване ангажирането на аудиторията, както и до нейното числено увеличаване.

Клиент:
Bulmag
Услуги:
Facebook Content, Facebook Ads, Маркетинг стратегия
Линк:
Facebook Страница

Резултати

В 8-седмичен период общият брой фенове на страницата се увеличи с над 4 800. Някои от най-успешните игри достигнаха до над 89 000 уникални потребители и събраха 1 900 участници, при общ брой Facebook потребители в трите града от 102 000 души.     

Верига супермаркети BulMag се доверихме на колегите от Pixels, защото си личи, когато някой работи със желание за постигане на все по-добри резултати! Доверихме Facebook страницата си на тях за половин година и те направиха чудеса с нея. Увеличаването на фен базата беше първата и по-малковажна стъпка. Креативните постове, красивите изображения и високата ангажираност бяха целите, които постигнахме благодарение на Pixels!

Борислав Трънчев, Търговски директор Трънчев ООД