Дигитална агенция за дигитален маркетинг, Фейсбук реклама

ScrumDo Уебсайт редизайн

Описание

От американската компания CodeGenesys (създателите на ScrumDo и Spryng.io) ни наеха да направим цялостен редизайн на уебсайта на софтуера scrumdo.com (софтуер за Agile, Scrum и Kanban Project Management), тъй като не бяха доволни от conversion rate-a и визията на тогавашния им сайт. 

Редизайн

Направихме цялостно преосмисляне на уебсайта и променихме структурата. От One Page уебсайт разбихме съдържанието на страници. Решихме да изберем WordPress за новата CMS платформа, на която да създадем уебсайта. Това ни позволи бързото прототипиране на уебсайта и общата цена за разработка се намали почти тройно. Избрахме за основен цвят синия с два допълнителни цвята – оранжево и синьозелено. Всичките цветове бяха синхронизирани с новосъздадената корпоративна идентичност, която също изготвихме за компанията.

Клиент:
ScrumDo (дъщерна фирма на CodeGenesys)
Услуги:
Уебдизайн
Линк:
scrumdo.com

Преди

След

Резултати

Conversion rate-a на уебсайта се повиши от 9% на 15% . Времето, което потребителите прекарват средно на уебайта се покачи с 36 секунди от 2:59 минути до 3:35 минути. Bounce rate-a на уебсайта спадна от 72% на 52%. Тези постижения, разбира се, не бяха постигнати единствено чрез редизайн на уебсайта. За тях допринесе и факта, че нашият екип пое контрол над Adwords акаунта на ScrumDo, което привлече по-релевантен трафик на уебсайта.