Дигитална агенция за дигитален маркетинг, Фейсбук реклама

Стратегия и Брандинг.

Стратегия и Брандинг

Всяка успешна маркетинг кампания започва с правилната стратегия и брандинг. Ние вярваме, че необходимото за една ефективна стратегия е тя да  бъде реалистична. Това означава стратегията да отговаря на силните и слаби страни на вашата организация и на вашите бизнес цели.

В Дигитална агенция Pixels възприемаме брандинга не просто като визуалната идентичност на една марка, а като цялостното поведение на вашата организация – от бизнес модела ви до ценностите на марката ви.

Маркетинг Стратегия

Предлагаме създаването на стратегии за стартиращи и вече наложили се бизнеси и организации. Нашите стратегии включват подробно проучване на пазара, конкуренцията и потребителите, създаването на потребителски персони, маркетинг календар, както и набелязването на SMART (Specific, Measurable, Achievable, Realistic, and Timely) цели.

Брандинг и Корпоративна идентичност

Можем да направим цялостна промяна на облика на вашата марка. Предлагаме създаването на цялостна корпоративна идентичност (включително измисляне на име и лого).

Astratex - Case Study

За една година успяхме да вдигнем оборота идващ от Фейсбук реклами с 250% и да увеличим conversion rate-а на Фейсбук рекламите с 200%

Виж Case Study

Нашият подход към създаването на стратегия или брандинг

01.

Проучване.

В първата стъпка проучваме продукта и бранда, конкуренцията

02.

Създаване на потребителски персони

03.

Набелязване на цели и анализ

Имате нужда от стратегия или нов брандинг?