Дигитална агенция за дигитален маркетинг, Фейсбук реклама

Уеб дизайн.

Уебдизайн

Уебсайтът е централният хъб на всеки бизнес. За да имате успешно онлайн присъствие Ви е необходимо онлайн пространство, което да е изцяло изградено според нуждите на марката Ви.

Уебсайтове

Предлагаме цялостно изграждане на уебсайтове за организации, продукти, услуги и индивидуални кампании. Всички уебсайтове, които изграждаме са съобразени с актуалните стандарти за уебдизайн, SEO и потребителско изживяване. При създаването на един уебсайт винаги стартираме с идентичността и целите на марката, както и с характеристиките на клиентската персона.

Лендинг страници

Лендинг страниците (landing pages) са индивидуални страници, които служат за точно определена маркетингова цел (често за отделна кампания). Предлагаме създаването на ефективни лендинг страници с изчистен дизайн, които постигат маркетинговите си цели. Нашите лендинг страници винаги се отварят бързо и са оптимизирани за мобилни устройства.

Онлайн Магазини

Предлагаме цялостно изграждане на малки до средни онлайн магазини, базирани на WooCommerce. Нашите онлайн магазини залагат на модерна и открояваща се визия, бързо отваряне на страниците и винаги са оптимизирани за мобилни устройства.

Редизайн на уебсайт

Често срещан проблем на много собственици на бизнеси е остарялата визия или трудната поддръжка на уебсайтовете им, които понякога са създавани преди деситилетия. Ето защо ние предлагаме да обновим вашия вече съществуващ уебсайт.

ScrumDo - Цялостен редизайн

Conversion rate-a на уебсайта се повиши от 9% на 15% . Времето, което потребителите прекарват средно на уебайта се покачи с 36 секунди от 2:59 минути до 3:35 минути. Bounce rate-a на уебсайта спадна от 72% на 52%.

Виж Case Study

Имате нужда от уебсайт или лендинг страница?

Свържете се с нас