Постигнете целите и развийте солидно вашия бизнес посредством с помощтта на INBOUND маркетинга.

Пикселс ви помага да създадете и интегрирате inbound подходи и планове, които ще улеснят постигнато и развитието на вашия бизнес. Независимо дали се нуждаете от “full-service” партньор или от стратегически гид, ние сме готови винаги да сме зад вас.

Готови ли сте?

Интегрирай INBOUND подход в тоя бизнес

Вашата аудитория е някъде там и очаква да направи първата крачка. Не сте сигурни как да започнете? Ние ще ви помогнем да разчупите леда със съдържание, което да доведе клиентите при вас.

Вече имаш заинтересовани потенциални клиенти? Сега е момента да ги впечатлиш или замълчиш. Ние знам как да превърнем обикновените посетители в лийдове и клиенти-промоутъри.

Вече имаме потенциални клиенти, които са проявили интерес и са запознати с услугите ви. Но как да превърнете в клиенти? Ние знаем как да направим, така че тези лийдове да изберат точно вас и да бъдат превърнати в удовлетворени клиенти.

След като вече сме помогнали на посетителя и сме го превърнали в клиент, какво следва от тук нататък? Ние трябва да да продължим комуникацията и побгрижването на клиентите, така че да можете да изградите силна и емоционална връзка с тях и да превърнете клиента в промоутър и посланник на вашата марка.

Начини

Блог
SЕО Оптимизация
Социални Медии

Инструменти

Платформа за блогване
Публикуване в соц. медии
Следене по кл. думи

Начини

Генериране на лийдове
Забележително съдържание
Оптимизация на “conversion rate”

Инструменти

Форми
CTA бутони
Целеви Страници (Landing Page)

Начини

Mаркетинг Автоматизации
Имейл Маркетинг

Инструменти

CRM
Софтуер за имейл маркетинг
Автоматизации

Начини

Персонализация
Обвързване с аудиторията
Проучване

Инструменти

Софтуер за проучване
“Умно” съдържание
Мониторинг

© Пикселс ООД 2019